foto

Dominique Ladoge

  • nar. 26.6.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Meurtres à La Ciotat (TV film)
2014 Coup de coeur (TV film)
2011 Été des Lip, L' (TV film)
2004 Du côté de chez Marcel (TV film)
2003 Tout le monde rêve de voler (TV film)
2002 Na vlastní pěst (TV film)
2000 Sagards, Les (TV film)
1996 Lucky Punch
1992 Comme un bateau, la mer en moins (TV film)

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Vive la colo ! (TV seriál)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Tout le monde rêve de voler (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky