foto

Patti LaBelle

  • nar. 24.5.1944 (74 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Everlasting (TV film)
2011 Mama, I Want to Sing!
2008 Poloprofesionál
2007 Capitol Fourth, A (TV film)
Odhalení
2006 Klub splněných přání
Rtěnka (TV film)
2005 Buď v klidu
On the One
2001 Santa Baby! (TV film)
1994 Sinatra Duets (TV film)
1990 Parker Kane (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
Zpívání
1986 Unnatural Causes (TV film)
1985 Motown Returns to the Apollo (TV film)
Patti Labelle Show, The (TV film)
1984 Příběh vojáka

TV seriály

2018 Star (TV seriál)
Secrets & Lies (S03E01)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2015 Empire (TV seriál)
Who I Am (S01E12)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Krvavá lázeň (S04E08)
Růžové košíčky (S04E05)
Edward Mordrake, část druhá (S04E04)
další epizody (5)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2000 Remarkable Journey, The (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
I Don't Remember Mama (S01E22)
1987 A Different World (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mr. Soul (TV film) - a.z.
2013 Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2010 Evening of Grace: A Concert for the Children, An (koncert)
2008 Soul Power - a.z.
2005 Tommy and Quadrophenia Live: The Who (koncert)
2004 Apollo at 70: A Hot Night in Harlem (TV film)
2003 Born to Diva (TV seriál)
Intimate Portrait: Chaka Khan (TV film)
2002 Making and Meaning of 'We Are Family', The
1999 Intimate Portrait: Della Reese (TV film)
1998 Intimate Portrait: Patti LaBelle (TV film)
1995 Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
Soul Train's 25th Anniversary (TV film)
The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5 (TV film)
1994 Bravo Profiles (TV seriál)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
1989 Who Live, Featuring the Rock Opera Tommy, The (koncert)
1987 Biography (TV seriál)
Happy 100th Birthday Hollywood (TV film)
1986 All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr., An (koncert)
Liberty Weekend (TV film)
1985 Live Aid (koncert)
1984 Salute to Lady Liberty (TV film)
1979 Richard Pryor: Live in Concert

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 The Marriage Ref (TV pořad)
2009 Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle, An (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
Celebrity Duets (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
Top Chef (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Iron Chef America: The Series (TV pořad)
Martha (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 2004 World Music Awards, The (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad) - a.z.
2001 Good Day Live (TV pořad)
Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1997 Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine (TV pořad)
Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope (TV pořad)
1994 All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever! (TV pořad) - a.z.
Extra (TV pořad) - a.z.
In a New Light '94 (TV pořad)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1992 Comic Relief V (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Party for Richard Pryor, A (TV pořad)
Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration (TV pořad)
1990 Motown 30: What's Goin' On! (TV pořad)
Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad) - a.z.
Sesame Street, Special (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
Soul Train (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1965 It's What's Happening, Baby! (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace