foto

Taťjana Dogileva

  • nar. 27.2.1957 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2017 Žgi!
2016 Chorošij malčik
2013 Jolki 3
2009 Bomžicha 2 (TV film)
2008 Bomžicha (TV film)
2007 Antidur
Sestrenka (TV film)
2005 Žmurki
1999 Kdo, když ne my
Východ-Západ
1997 Děti ponědělnika
1996 Impotent
Privět, duraleji!
1994 Prochindiada 2
Ženich iz Majami
1993 Greshnitsa v maske
Strelec něprikajannyj
1992 Odna na million
1991 Govorjaščaja obezjana
Linija smerti
Ochota na sutenera
Otěl 'Edem'
1990 Afgánský zlom
Jama
1988 Bryzgi šampanskogo
Zapomenutá melodie pro flétnu
1986 Barmen iz 'Zolotogo Jakorya'
My věsely, sčastlivy, talantlivy!
Můj nejmilejší klaun
Obida
Putěšestvije gospodina Perrišona
1985 Ličnoje dělo sudi Ivanovoj
Ně choditě, děvki, zamuž
Из жизни Потапова
1984 Prochindiada, ili běg na městě
1983 Blondinka za uglom
Gdě-to v gubernskom sadu (TV film)
Něždanno-něgadanno
Podruhé narozený
1982 Golos
Nádraží pro dva
Pokrovskije vorota (TV film)
Soukromý život
1981 Vasilij i Vasilisa
Вакансия

TV seriály

2018 Obyčnaja ženščina (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
2016 Džinn (TV seriál)
Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Aljoškina ljubov (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
1983 Otcy i děti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace