foto

Hans Korte

  • nar. 8.4.1929
    Bochum, Německá říše
  • zem. 25.9.2016 (87 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Leben wäre schön (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
1998 Návrat do ráje (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
Keep on Running
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
Pavučina
1988 Tatort - Tödlicher Treff (TV film)
1987 Nebel im Fjord (TV film)
1985 Der Vater eines Mörders (TV film)
Gretchens Faust (TV film)
Mensch, Tegtmeier! (TV film)
1984 Titanic (TV film)
Tod eines Schaustellers
1982 Doktor Faustus
1980 Längste Sekunde, Die (TV film)
1977 Smrt je mým řemeslem
1976 Entführung, Die (TV film)
I ve smrti sami
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
1973 Blitzlicht (TV film)
Täter auf der Spur - Stellwerk 3, Dem (TV film)
1972 Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Betragen ungenügend!
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Mensch, ärgere dich nicht
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Der Kapitän
Der Selbstmörder (TV film)
1970 Die Herberge (TV film)
Die Weibchen
Nachbarn sind zum Ärgern da
Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1969 Alarm
Elfer Gespräche (TV film)
Fragestunde (TV film)
Hôtel du commerce (TV film)
Palace-Hotel (TV film)
1968 Aufrichtige Lügnerin, Die (TV film)
Feuerlöscher E. A. Winterstein
Im Dickicht der Städte (TV film)
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
Mike Blaubart (TV film)
1966 Caligula (TV film)
Der Mann, der sich Abel nannte (TV film)
Fall Mata Hari, Der (TV film)
Rote Rosa, Die (TV film)
Rozloučení se včerejškem
1965 Der Graue (TV film)
Der arme Mann Luther (TV film)
Die Sakramentskarosse (TV film)
Schuldig (TV film)
1964 König Richard III (TV film)
1962 Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)

TV seriály

2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
München 7 (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Katrin ist die Beste (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Portrét duše (S04E03)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Wer den Schaden hat... (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Omaruru (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace