foto

Riitta Peteri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Země nadějí
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
2013 Učedník
2011 Iris
2009 Havukka-ahon ajattelija
2007 Tali-Ihantala 1944

TV seriály

2019 Roba (TV seriál)
Turvallisin piiri (S04E10)
Vanha koira (S04E09)
Kunniakoodi (S04E08)
další epizody (10)
2018 Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (8)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
další epizody (4)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Mel Gibson (S01E02)
Akin farkut (S01E01)

Host

TV pořady

2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky