foto

Roberta Rodrigues

  • nar. 20.10.1982 (37 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nise: Srdce bláznovství
2014 Rio, Eu Te Amo
Sorria, Você Está Sendo Filmado
2011 Desenrola
2008 Se Nada Mais Der Certo
2006 Mulheres do Brasil
Noel - Poeta da Vila
2004 Čtyři za žádného
2003 Garrincha - Estrela Solitária
2002 Město bohů

TV seriály

2015 A Regra do Jogo (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Salve Jorge (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2008 Três Irmãs (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
Páginas da vida (TV seriál)
Synové karnevalu (TV seriál)
2004 Cabocla (TV seriál)
2003 Cidade dos Homens (TV seriál)
Mulheres Apaixonadas (TV seriál)

Dokumentární

2010 5x Favela, Agora por Nós Mesmos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky