foto

Olaf Burmeister

  • nar. 1960
    Altentreptow, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Operation Naked (TV film)
2014 Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Stavanger
2013 König von Deutschland
Zum Geburtstag
2012 Die Männer der Emden
2009 Liebe Mauer
Schwerkraft
2008 10 Sekunden
2007 Free Rainer
Hranice zoufalství (TV film)
Ten den přijde (TV film)
Vaterherz (TV film)
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
Katze im Sack
Liebes Spiel
Léto v Berlíně
Meine große Liebe (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
2000 Verlorene Flügel (TV film)
1986 Käthe Kollwitz

TV seriály

2019 Capelli Code (TV seriál)
Preis der Freiheit (TV seriál)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Alte Freunde (S15E24)
2015 Sedwitz (TV seriál)
Trick 17 (E06)
Kaiserwalzer (E05)
Der Mond ist aufgegangen (E04)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Lauernde Schatten (S18E20)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hexentanz (S04E10)
Milchmädchenrechnung (S04E09)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Leiche im Moor (S01E02)
Vraždy na severu (TV seriál)
Vůně smrti (S01E11)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schattenreich (S11E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Männerherzen (S14E03)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Traumurlaub (S05E15)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky