foto

Samuel Weiss

  • nar. 1967
    Maennedorf, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 So weit das Meer (TV film)
2018 Spreewaldkrimi - Tödliche Heimkehr (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
2016 Nur eine Handvoll Leben (TV film)
Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
2015 I dine hænder
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Stiller Abschied (TV film)
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Was uns zusteht (studentský film)
2009 Im Sog der Nacht
Juliino zmizení
Uwe + Uwe
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
2002 Der Rattenkönig (TV film)
2001 Pravidla úspěchu
2000 Summertime

TV seriály

2015 Komm schon! (TV seriál)
Anette und Oliver (E04)
Jana und Christoph (E03)
Vera & Michael (E02)
další epizody (4)
Rentnercops (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Filmtod (S04E04)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Beze stopy (S04E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Schweizer - Les Suisses - Gli Svizzeri - Ils Svizzers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky