foto

Lena Dörrie

  • nar. 15.7.1982 (38 let)
    Norimberk, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Känguru-Chroniken
2019 Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2017 Der Sohn (TV film)
Monday: A German Love Story
2014 Cesta tam
Who am I - žádný systém není bezpečný
2011 Amok
Ztracený čas
2010 Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
2009 Im Sog der Nacht
2008 Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)

TV seriály

2020 Schatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung) (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Shadowplay (TV seriál)
2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nie genug (S18E04)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Rozcestí (S01E07)
Dvojí životy (S01E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein Fall für Rettig (S16E21)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Prinzipien (S01E34)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Magdalena (S06E06)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)
2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky