foto

Tóru Šinagawa

  • nar. 14.12.1935 (83 let)
    Asahikawa, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ie ni kaeru to cuma ga kanarazu šinda furi o šiteimasu
Itoši no Irene
Šinpan
2017 Hanagatami
Ojafukó jakuša
Propletení
Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Futagašira 2 (TV film)
Kóri no wadači (TV film)
Tatara samurai
2015 Hula Girl to Inu no Choco (TV film)
Sedm statečných seniorů
2014 Kawaki
No no nanananoka
2013 Kogure šašinkan (TV film)
2012 Karappo
Ninkyô Helper
Route 42
2011 Andarushia: Megami no houshuu
2010 Aibó: Gekidžóban II
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 55 (TV film)
Sūpu opera
2009 Gin'iro no ame
Hijoshi zukan
Kuhio Taisa
MW
Watashi wa neko sutôkâ
Yoru no Kuchibue
Šizumanu taijó
2008 Clone wa kokjó o mezasu
Kučisake onna 0: Beginning
2007 Hito ga hito o ai suru koto no dôshiyô mo nasa
2006 Ame no machi
Cherry Pie
Oyayubi sagashi
2005 Buruu kanaria (TV film)
Kanaria
Květina a had: Šizuko v Paříži
Slunce
2004 Lupin sansei: Nusumareta Lupin (TV film)
2002 Temná voda
2000 Tengoku made no hjaku mile

TV seriály

2019 Miki Clinic de Kanpai wo (TV seriál)
Takane to Hana (TV seriál)
2017 Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
Sendžú Crazy Boys (TV seriál)
2016 Kinpika (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
2015 Dakara Koya (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Neo Ultra Q (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
2010 Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
2007 Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1998 Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
1997 Best Partner (TV seriál)

Dokumentární

2015 Next World: Watašitači no mirai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky