foto

Serhij Michalčuk

  • nar. 13.7.1972 (46 let)
    Lutsk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Dyke pole
2017 Žgi!
2016 Bolšoj
2015 Pod električeskimi oblakami
2013 Paradžanov
Povodyr
2012 Match
2010 Děťjam do 16...
2008 Illuzija stracha
Las Meninas
2004 Můj nevlastní bratr Frankenstein
2003 Mamaj
2002 Milenec

TV seriály

2002 Zakon (TV seriál)

Dokumentární

2007 Družstvo
2004 Továrna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace