foto

Claus Dieter Clausnitzer

  • nar. 15.1.1939 (81 let)
    Saarbrücken, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Lakritz (TV film)
Tatort - Spieglein, Spieglein (TV film)
Tatort - Väterchen Frost (TV film)
2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Tatort - Ein Fuß kommt selten allein (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
Tatort – Schwanensee (TV film)
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Tatort - Summ summ summ (TV film)
2012 Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
Tatort - Hinkebein (TV film)
2011 Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
2010 Schenk mir dein Herz
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
Tatort - Spargelzeit (TV film)
2009 Sopka (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2008 Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2007 Bus
Contergan (TV film)
Gegenüber
Tatort - Ruhe sanft (TV film)
Tatort - Satisfaktion (TV film)
2006 Leben mit Hannah
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Tatort - Das zweite Gesicht (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
Tatort - Der doppelte Lott (TV film)
2004 Drechslers zweite Chance (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
Tatort - Mörderspiele (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Světlo v temnotách (TV film)
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
Tatort - Sag nichts (TV film)
2002 Der Freund von früher (TV film)
Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
Místo činu: Münster - Skvrna (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
1999 Das Delphinwunder (TV film)
Oi! Warning
Smrtící chřipka (TV film)
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Freundinnen und andere Monster
1997 Tatort - Bombenstimmung (TV film)
1996 Tödliche Wende (TV film)
1995 Man(n) sucht Frau (TV film)
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)
1987 Unsichtbare, Der
1982 Hambacher Frühling (TV film)
1975 Berlinger

TV seriály

2014 Knallerfrauen (TV seriál)
Einen Moment bitte! (S03E08)
Trick 17 (S03E07)
Verzwickte Situationen (S03E06)
další epizody (8)
2012 Knallerfrauen (TV seriál)
Best Of (S01E09)
Gemeine Mütter (S01E08)
Wunder der Technik (S01E07)
další epizody (8)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geisterhaus (S10E10)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gib frei, was du liebst! (S10E27)
Liebe und Gegenliebe (S10E26)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Schwarzenberg (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Antigone (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Loriot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky