foto

Jevgenij Privin

  • nar. 25.12.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Děň goroda
2020 Marafon želanij
2017 Zombojaščik
2015 Pod elektrickými mračny
2014 Běrcy
2009 Kim
Korotkoje zamykanije
2008 Antisex
Mucha
Tenkrát v provincii
2007 Ja ostajus
2006 Geroj našego vremeni
2005 Slepá bába

TV seriály

2018 God kultury (TV seriál)
2017 Optimisty (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
2013 Tamarka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky