foto

Phil McCall

  • nar. 26.11.1925
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 29.1.2002 (76 let)
    Glasgow, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 One Life Stand
1998 Bestie
1996 Prolomit vlny
1990 Tichá myš (TV film)
Velký muž
1989 Justice Game, The (TV film)
1969 Kruhy na vodě

TV seriály

2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1989 High Street Blues (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
Snakes and Ladders (TV seriál)
1987 Brond (TV seriál)
Flying Lady (TV seriál)
You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
King's Royal (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky