foto

Bianca Comparato

  • nar. 19.11.1985 (35 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Minha Fama de Mau
2018 Morto Não Fala
Talvez Uma História de Amor
Todas As Razões Para Esquecer
2014 Irmã Dulce
2013 Somos Tão Jovens
2010 Jak zapomenout
2006 Andělé slunce

TV seriály

2019 3% (TV seriál)
Kapitola 01: Písek (S03E01)
2018 3% (TV seriál)
Kapitola 08: Žáby (S02E08)
Kapitola 07: Mlha (S02E07)
Kapitola 06: Lahve (S02E06)
další epizody (8)
2016 3% (TV seriál)
Kapitola 08: Knoflík (S01E08)
Kapitola 07: Kapsle (S01E07)
Kapitola 06: Sklo (S01E06)
další epizody (8)
2015 Hypnotizér (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Avenida Brasil (TV seriál)
2011 A Vida da Gente (TV seriál)
Tapas & Beijos (TV seriál)
2008 Aline (TV seriál)
Cesta za pokladem (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)

Dokumentární

2006 Por Toda Minha Vida (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Elogio da Liberdade

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Elogio da Liberdade

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky