foto

Bianca Comparato

  • nar. 19.11.1985 (32 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Morto Não Fala
Talvez Uma História de Amor
Todas As Razões Para Esquecer
2014 Irmã Dulce
2013 Somos Tão Jovens
2010 Jak zapomenout
2006 Andělé slunce

TV seriály

2018 3% (TV seriál)
Capítulo 08: Sapos (S02E08)
Capítulo 07: Névoa (S02E07)
Capítulo 06: Garrafas (S02E06)
další epizody (8)
2016 3% (TV seriál)
Capítulo 08: Botão (S01E08)
Capítulo 07: Cápsula (S01E07)
Capítulo 06: Vidro (S01E06)
další epizody (8)
2015 Hypnotizér (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
Avenida Brasil (TV seriál)
2011 A Vida da Gente (TV seriál)
Tapas & Beijos (TV seriál)
2008 Cesta za pokladem (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)

Dokumentární

2006 Por Toda Minha Vida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace