foto

Guy Berryman

  • nar. 12.4.1978 (40 let)
    Kirkcaldy, Fife, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Coldplay: A Head Full of Dreams
2017 Koncert pro Manchester (koncert)
2015 Coldplay's Game of Thrones: The Musical
Global Citizen Festival 2015 (koncert)
2014 Coldplay - Ghost Stories (koncert)
2012 Coldplay: Live 2012 (koncert)
2003 Coldplay: Live 2003 (koncert)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
2005 Coldplay: Live Leak (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Coldplay - Adventure Of A Lifetime (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace