foto

Katherine Paterson

  • nar. 31.10.1932 (86 let)
    Qing Jiang, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Skvělá Gilly Hopkinsová - kniha
2007 Most do země Terabithia - kniha
2002 Slečna Lettie a já (TV film) - povídka
1996 Lyddie (TV film) - kniha
1989 Jacob Have I Loved (TV film) - kniha
1985 Bridge to Terabithia - kniha

TV seriály

1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace