foto

Štefan Kožka

  • nar. 11.8.1954 (66 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo

Kontakt

  • Nová Scéna
    Živnostenská 1
    812 14
    Bratislava

Herecká filmografie

Filmy

2016 U štrbavého slona
Zázračný nos (TV film)
2009 Otec (studentský film)
2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2004 Zlatý hlas (TV film)
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
Nech hodí kameňom (TV film)
Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
Jaškův sen
Starožitné zrkadlo (TV film)
1995 Advent (TV film)
Z môjho denníka (TV film)
1994 Zlatohláska (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
K.O. (TV film)
Pozemský nepokoj
Príbeh Mateja Hóza (TV film)
Zurvalec (TV film)
1992 Posledný krajec (TV film)
Starec a cár (TV film)
1991 Boj o jedno kráľovstvo (TV film)
Bolo a nebolo (TV film)
Dobrodinec (TV film)
Machinko (TV film)
Pech pod strechou (TV film)
Simon a Clotilde (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
Dávajte si pozor!
Júlia (TV film)
Piata pečať (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
Vianočná spomienka (TV film)
1989 Génius jednej noci (TV film)
Kamene (TV film)
Muž v soli (TV film)
Novinári (TV film)
Nočný spev (TV film)
Reverend (TV film)
Semaforová rozprávka (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Húkanie sovy (TV film)
Lovecký nôž (TV film)
Lúčenie (TV film)
Mikola a Mikolko
Nebojsa
Ono a onô (TV film)
Vaša vec, pán komisár (TV film)
Štek
1987 Až na dno
Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Predohra (TV film)
Rodák (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Chlapec do náručia (TV film)
Poznám takú bylinku (TV film)
Těžká hodina (TV film)
Vec svedomia (TV film)
Šiesta veta
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Búrka (TV film)
Deti (TV film)
Dvaja bratia (TV film)
Snopy z piesku (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Neľahké lásky (TV film)
Rekviem pre ústnu harmoniku (TV film)
Sladké starosti
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Nehoda v Los Alamos (TV film)
Tajomný ostrov na sídlisku "N" (TV film)
Tisícročná včela
Štvrtý rozmer
1982 Clavijo (TV film)
Cukor (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Pád hore (TV film)
1981 Bodka v zemi (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Pomocník
1980 Dnes z tretej strany (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
V území nikoho (TV film)
Zimozel (TV film)
1979 Smrť šitá na mieru
Železné ruky (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Súkromná vojna
1975 Tetované časom

TV seriály

2020 Horná Dolná (TV seriál)
Očista (S11E07)
Pomsta je sladká (S11E03)
Služobka (S11E01)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na farmě (E03)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Asistentka (S08E07)
Kakaovník (S08E06)
Milionárka (S08E05)
další epizody (6)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2014 Vdova (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 52 (E52)
Epizoda 51 (E51)
Epizoda 50 (E50)
další epizody (15)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 37 (E37)
Epizoda 36 (E36)
Epizoda 35 (E35)
další epizody (37)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dlhá noc (S02E05)
2010 Luníček & Perešníček (TV seriál)
Nesmrtelní (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E07)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Priateľky (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1995 Erotikon (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
Bez výstrelu (E05)
Vel'ký krok (E02)
Škola detektívky (TV seriál)
Prípad Oscara Brodskiho (E03)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Kamenné labute (E05)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hromy divo bijú (E06)
Augustové dni (E05)
V skrytom bode varu (E04)
další epizody (5)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
V službách zákona (TV seriál)
1982 Život bez konca (TV seriál)
Leto 1913 (E01)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Backwards: Příběh košických brouků
1987 Labyrint (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Cyrano z predmestia (divadelní záznam)
2015 Mata Hari (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)