foto

Christian Carion

  • nar. 4.1.1963 (55 let)
    Cambrai, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Krycí jméno: Farewell
2006 Nikomu to neříkej
2005 Šťastné a Veselé
2001 Jedna vlaštovka jaro udělá

Dokumentární

2018 Tous au Festival (TV film)
2010 En bonne intelligence

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2009 Cinémas (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace