foto

Ladislav Hausdorf

  • nar. 1923
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1984 Poločas štěstí
1982 Když rozvod, tak rozvod
1981 Divoký koník Ryn
Matěji, proč tě holky nechtějí?
1979 Jak rodí chlap
Kdo přichází před půlnocí
1978 Pumpaři od Zlaté podkovy
Stíhán a podezřelý
1977 Hodina pravdy
Jen ho nechte, ať se bojí
Zlaté rybky
1976 Případ mrtvých spolužáků
1975 Bohoušův syn (TV film)
Lístek do památníku (TV film)
Profesoři za školou
1974 Noc oranžových ohňů
Velké trápení
1973 Jakou barvu má láska
Známost sestry Aleny
Údolí krásných žab
1972 Oáza
Podezření
1971 Princ Bajaja
Černý vlk
1970 Nahota
1969 Ovoce stromů rajských jíme
Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1968 Dialóg 20-40-60
Muž na útěku
Raport (TV film)
1967 Já, spravedlnost
1966 Sedmikrásky
Smrt za oponou
Vražda po našem
1965 5 milionů svědků
Anděl blažené smrti
1964 Preclík
Příběh dušičkový
Skok do tmy
Třiatřicet stříbrných křepelek
1963 Melouch (TV film)
Modrý autobus (TV film)
Tři zlaté vlasy děda Vševěda
Věštec
Začít znova
1962 Malý Bobeš ve městě
Neschovávejte se, když prší
1961 Ledové moře volá
1960 Chlap jak hora
1959 Mstitel
Slečna od vody
1958 O věcech nadpřirozených

TV seriály

1975 Chalupáři (TV seriál)
Svatba (E11)
Kapřín (E10)
Náhradník (E09)
další epizody (11)
1971 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (7)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1961 Vlasta Fabianová
1960 Jiřina Šejbalová
1958 Aby nebyli sami
1938 Pojďte s námi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace