foto

Will Champion

  • nar. 31.7.1978 (39 let)
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)

Dokumentární

2017 Koncert pro Manchester (koncert)
2015 Coldplay's Game of Thrones: The Musical
Global Citizen Festival 2015 (koncert)
2014 Coldplay - Ghost Stories (koncert)
2012 Coldplay: Live 2012 (koncert)
2003 Coldplay: Live 2003 (koncert)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2009 The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace