foto

Ondřej Pechar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
Sofie a ukradený poklad (TV film)
2007 Kdo hledá, najde (TV film)
2006 Lojzička je číslo (TV film)
Slečna Guru (TV film)
Tajemná truhla (TV film)
100 + 1 princezna (TV film)
2005 Kočičí princezna (TV film)
Pohádka o houslích a viole (TV film)
Restaurace U Prince (TV film)
2004 Křesadlo (TV film)
Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem (TV film)
Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
Nadměrné maličkosti: Podfuk (TV film)
Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad (TV film)
Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka (TV film)
Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
Nadměrné maličkosti: Vše pro syna (TV film)
Tři dámy s pistolí (TV film)
Zakletá třináctka (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Pekelná maturita (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2001 Brnění a rolničky (TV film)
Popel a pálenka (divadelní záznam)
2000 Hodina pravdy (TV film)
Na zámku (TV film)
Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1999 Je to jináč (TV film)
Nenávist (TV film)
Silák a strašidla (TV film)
Vraždy a něžnosti (TV film)
Zakletý vrch (TV film)
Zimní víla (TV film)
1998 Smůla (TV film)
Tajemství mořské panny (TV film)
1997 Cyprián a bezhlavý prapradědeček (TV film)
O zlé a dobré vodě (TV film)
Vojtík a duchové (TV film)
1996 Cesta do pekla a zpátky (TV film)
Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo (TV film)
Není houba jako houba (TV film)
O princezně, měsíci a hvězdě (TV film)
O princi Truhlíkovi (TV film)
Periferie (TV film)
Racek (divadelní záznam)
1995 Hra se smrtí (TV film)
Murray Schisgal: Stenotypisté (TV film)
O moudré Sorfarině (TV film)
Poutníci (TV film)
Ty, ty, ty, Moneti! (TV film)
Vodnická čertovina (TV film)
1994 Hrad stínů (TV film)
Koncert (TV film)
Pozor na Kozoroha (TV film)
Příběh kriminálního rady (TV film)
Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)
1993 Anička s lískovými oříšky (TV film)
Česká muzika (TV film)
Dick Whittington (TV film)
Modrý pták (TV film)
Noční mora (TV film)
O zázračné mouše (TV film)
1992 Dva Janové a ovečka (TV film)
Kocourkov (TV film)
O princi, který měl o kolečko víc (TV film)
Pohádka o prolhaném království (TV film)
Pravda a lež (TV film)
Světýlka z blat (TV film)
Život a dílo skladatele Foltýna (TV film)
1991 Král a zloděj (TV film)
Krásná čarodějka (TV film)
O třech stříbrných hřebenech (TV film)
Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
Rudá Divuše (TV film)
1990 Démantový déšť (TV film)
Duch času (TV film)
Heřmánková víla (TV film)
Jehlice sluneční paní (TV film)
Kdo s koho (TV film)
Koho ofoukne větříček (TV film)
O hloupé havířce (TV film)
O nebojácné Bětce (TV film)
Princezna Slonbidlo (TV film)
1989 Fubu (TV film)
Než poznáš první úsměv (TV film)
Právě volal tvůj milenec (TV film)
Putování po Blažených ostrovech (TV film)
Sama uprostřed noci (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 O Háderunovi a víle Elóře (TV film)
Zatmění všech sluncí (TV film)
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
O rybáři a rybce (TV film)
Pohádka z Kampy (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)
1985 O chytrém Honzovi (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Sedmipírek (TV film)
Tenký led (TV film)
1984 Anynka a čert (TV film)
Až já budu královna (TV film)
Cizí holka (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
Čertův švagr (TV film)
Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
Koloběžka první (TV film)
Králi, já mám nápad (TV film)
Tlustý pradědeček (TV film)
1983 Díra ve zdi (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
Tři mušketýři (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 O labuti (TV film)
Třeboňská pohádka (TV film)
Vojáček a dračí princezna (TV film)
Zpěváci na kraji nemocnice (TV film)
1981 Burácení s burácem (TV film)
Chudák muzika (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
Královna bludiček (TV film)
O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
1980 Meluzína (TV film)
Pastýřská pohádka (TV film)
Pohádka z šafránové louky (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
1979 Dvě pohádky z lesa (TV film)
O zakleté princezně (TV film)
Velká policejní pohádka (TV film)
1978 Decentní večer (divadelní záznam)

TV seriály

2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Parcela Hrčková (E05)
Růža (E04)
další epizody (6)
2006 Náves (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Vánoční dárky (E08)
další epizody (10)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (10)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Konečná diagnóza (S02E25)
Nejasné příznaky (S02E24)
další epizody (13)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Kolaudace (S02E13)
Primář (S02E12)
Období dešťů (S02E11)
další epizody (13)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Kdo s koho (S01E25)
Host do domu (S01E24)
další epizody (26)
1993 Strašidla a spol. (TV seriál)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Rozchody (E03)
Cesty (E02)
další epizody (4)
1983 Kočičí povídání (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2014 Podoby dekadence
2013 Peter Scherhaufer (TV film)
2012 Voskovec & Werich, paralelní osudy (TV film)
2010 Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu (TV film)
2006 Blázen jsem ve své vsi (TV film)
2005 Tři strážníci (TV film)
2001 Zpráva o Králi Šumavy (TV film)

TV pořady

1989 Karel Gott v Lucerně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace