foto

Paul Sylbert

  • nar. 16.4.1928
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 19.11.2016 (88 let)
    Jenkinstown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1971 Steagle, The
1964 Pão de Açúcar

TV seriály

1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Steagle, The

Host

TV pořady

1979 The 51st Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky