foto

Paul Sylbert

  • nar. 16.4.1928 (90 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1971 Steagle, The
1964 Pão de Açúcar

TV seriály

1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Steagle, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace