foto

Morrissey

  • nar. 22.5.1959 (59 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Berlin Live: Morrissey (koncert)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1986 Queen Is Dead: A Film by Derek Jarman, The

TV seriály

1989 Something for the Weekend (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2007 Sedm epoch rocku (TV seriál) - a.z.
2006 Coachella (koncert)
Glastonbury
2005 New York Doll
2004 Is It Really So Strange?
2002 I Love the '80s (TV seriál) - a.z.
Importance of Being Morrissey, The (TV film)
1994 Freaks, Nerds & Weirdos (TV film)
1992 Smiths: The Complete Picture, The

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The BRIT Awards 2005 (TV pořad) - a.z.
The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1997 The Jack Docherty Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Later with Bob Costas (TV pořad)
1986 Late Show, The (TV pořad)
1985 Arsenal (TV pořad)
1983 La edad de oro (TV pořad)
1981 MTV News (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad) - herec, a.z.
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Hudební videoklipy

2000 Morrissey: ¡Oye Esteban! (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Queen Is Dead: A Film by Derek Jarman, The

Hudební videoklipy

2000 Morrissey: ¡Oye Esteban! (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace