foto

Peter Weiß

  • nar. 27.11.1962 (56 let)
    Mnichov, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2010 Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Miluji tě k smrti (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
2007 Die Erntehelferin (TV film)
2006 Wie Licht schmeckt
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Untreu (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
2001 Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Südsee, eigene Insel
1998 Bär für alle Fälle, Ein (TV film)
Zwei Brüder - Gift (TV film)
1997 Bandits
Big Ben - Smrt v pivovaru (TV film)
Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)
1991 Dido (TV film)
1986 Der Unfried (TV film)
1985 Zuckerbaby

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Wildes Bayern (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace