foto

Peter Weiß

  • nar. 27.11.1962 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
2007 Die Erntehelferin (TV film)
2006 Wie Licht schmeckt
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Untreu (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
2001 Dvojí nasazení - Mnichov (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Südsee, eigene Insel
1998 Bär für alle Fälle, Ein (TV film)
1997 Bandits
Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1986 Der Unfried (TV film)
1985 Zuckerbaby

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Miluji tě k smrti (E05)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Nebelsuppe (S01E02)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt v pivovaru (S02E05)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Wildes Bayern (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky