foto

Fabian Harloff

  • nar. 27.1.1970 (50 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 No Future war gestern!
2011 Bauernfrühstück - Der Film
Seine meine Schuld
2006 Half Empty
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
Der kleine Unterschied (TV film)
Röpers letzter Tag (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
1989 Ein Verhexter Sommer (TV film)

TV seriály

2013 Policie Hamburk (TV seriál)
In der Falle (S08E13)
Gefangen (S08E12)
Party-Crasher (S08E11)
další epizody (21)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Schuss ins Herz (S07E12)
Es grünt so grün (S07E11)
Der Prozess (S07E10)
další epizody (25)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (29)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Heiße Ware (S05E09)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E08)
Karten lügen nicht (S05E07)
další epizody (20)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Harte Jungs (S04E12)
Gefährliche Fotos (S04E11)
další epizody (29)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
další epizody (19)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (31)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Notwehr (S04E09)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Blues (S01E11)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1998 Helicops (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Dingsda (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)