foto

Petr Diviš

  • nar. 10.3.1929 (89 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1989 Na letním bytě (TV film)
Trezor (TV film)
1988 Lotři od Zubaté tety (TV film)
1985 Psohlavci (TV film)
Růžový Hubert (TV film)
Václava Kašpara den pátý (TV film)
1983 Jako kníže Rohan (TV film)
Tři mušketýři (TV film)
„Babičky dobíjejte přesně!“
1981 Otýliina záhada (TV film)
1980 More v kvapke vody (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
Historie začíná pod kaštany (TV film)
Zastretý farebný svet (TV film)
1978 Lakomec (TV film)
Rudý primátor (TV film)
1977 Fanda (TV film)
1976 Zn. Svobodný otec (TV film)
1975 Poslední exil (TV film)
1974 Dlouhá cesta (TV film)
Dvacátý devátý
Ohnivý máj (TV film)
1973 Adam a Gabriel (TV film)
Rafan (TV film)
Tichý svědek (TV film)
1972 Holka na vdávání (TV film)
Jak to bylo v Únoru? (TV film)
Opory společnosti (TV film)
Svatba v terénu (TV film)
1971 Muž, který chtěl být bohem (TV film)
Zázrak v Oužlebičkách (TV film)

TV seriály

1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
O Marušce (E02)
O bílé laňce (E01)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Narozeniny (E01)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Předvoj nového života (E03)
Hořký ústup (E02)
Příliv naděje (E01)
1978 Stříbrná pila (TV seriál)
Vítězové (E06)
Dámská jízda (E05)
Prázdniny (E04)
další epizody (6)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)

Scénografická filmografie

Filmy

1979 Historie začíná pod kaštany (TV film)
1972 Jak to bylo v Únoru? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace