foto

Egon Lux

  • nar. 1942

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Nevěra za nevěru (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1997 Kabel und Liebe (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem III (TV film)
1995 Vánoce s Willy Wuffem II (TV film)

TV seriály

2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Duell zu dritt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace