foto

Sven Kramer

  • nar. 17.12.1968 (52 let)
    Korbach, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Volný pád (S23E05)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Mord nach Art des Hauses (S03E14)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky