foto

Johannes Habla

  • nar. 9.10.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wir drehen keinen Film
2007 Angsthasen (TV film)
Druhá půlka štěstí (TV film)
2006 Mrak
2003 On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
2001 Sama mezi muži (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
1997 Tödliches Alibi (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Banda vrahů (S07E02)
1998 Die Anrheiner (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Der Gassenmörder (E04)
1995 Místo činu (TV seriál)
Tod eines Auktionators (S26E13)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky