foto

Rusty Cundieff

  • nar. 13.12.1960 (58 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 American Nightmares
Tales from the Hood 2
2015 White Water
2013 Mládeži nepřístupno
2000 The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
1997 Kuplíři
1995 Tales from the Hood
1993 Fear of a Black Hat

TV seriály

2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
The Hustle (TV seriál)
2006 So noTORIous (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Kuplíři
1995 Tales from the Hood
1993 Fear of a Black Hat
1988 Blázinec ve škole
1987 Hollywoodská rošáda
1986 3:15

TV seriály

1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horror Noire: A History of Black Horror
1994 TV Nation (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace