foto

Andrea Barber

  • nar. 3.7.1976 (44 let)
    Los Angeles,, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Behind the Walls of Full House (TV film)
1994 Skejťák 2
1992 Jedeme k babičce (TV film)
1985 Do You Remember Love (TV film)

TV seriály

2020 Zase máme plný dům (TV seriál)
Poslední show, už zase (S05E18)
Něco půjčeného (S05E17)
Skoromanželská hra (S05E16)
další epizody (9)
2019 Zase máme plný dům (TV seriál)
A Modest Proposal (S05E09)
Five Dates with Kimmy Gibbler (S05E08)
DJ's Amazing 40th Birthday Race (S05E07)
další epizody (9)
2018 Zase máme plný dům (TV seriál)
Opening Night (S04E13)
The Prom (S04E12)
It's Always Open (S04E11)
další epizody (13)
2017 Zase máme plný dům (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
Fullers in a Fog (S03E17)
Happily Ever After (S03E16)
další epizody (18)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
DJ and Kimmy's High School Reunion (S02E11)
další epizody (26)
1995 Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
další epizody (13)
1994 Plný dům (TV seriál)
Vánoční past (S08E11)
Na šrot (S08E10)
Rychle a zběsile (S08E09)
další epizody (22)
1993 Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
Zloděj kol (S07E11)
další epizody (25)
1992 Plný dům (TV seriál)
Šťastné a veselé (S06E12)
Nečekané návrhy (S06E11)
Nejsem D.J. (S06E10)
další epizody (23)
1991 Plný dům (TV seriál)
Jedna za všechny (S05E14)
Bezstarostná jízda (S05E13)
Muž měsíce (S05E12)
další epizody (24)
1990 Plný dům (TV seriál)
Šťastný nový rok (S04E13)
Samostatný rodič (S04E12)
Tajný ctitel (S04E11)
další epizody (17)
1989 Plný dům (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E12)
Tátova holčička (S03E11)
Rozvodový soud (S03E08)
další epizody (12)
1988 Plný dům (TV seriál)
Výhra jménem Beach Boys (S02E06)
D.J. a její úplně první kůň (S02E04)
To není moje práce (S02E03)
další epizody (7)
1987 Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první promo (S01E12)
První školní den (S01E03)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
If She Dies / Ye Gods (S01E05)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Celebrity Watch Party (TV pořad)
2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 E! News: Daily Pop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky