foto

Michal Monček

  • nar. 10.9.1935 (83 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
1998 Amine emlékezete (TV film)
1996 Jaškov sen
1994 Národný hriešnik (TV film)
Pod vŕbou (TV film)
Zo života dona Juana (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
Zlý žart (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Dido (TV film)
Rošáda (TV film)
Variácie slávy (TV film)
1990 Zelený papagáj (divadelní záznam)
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Dirigent (TV film)
Jubileum (TV film)
Vianoce Adama Boronču (TV film)
1987 Miliónový chlap (TV film)
1986 Akcia Edelstein
1985 Iná láska
1983 Predohra v mol (TV film)
Sklári (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Kočka
1980 Hodiny
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Najstarší zo všetkých vrabcov (TV film)
1979 Rosnička
1978 Poéma o svedomí I., II.
Pustý dvor
Tom Sawyer (divadelní záznam)
1977 Súkromná vojna
Vianočné oblátky (TV film)
1976 Amerikán (TV film)
Do posledného dychu
Sváko Ragan (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
Ešte sa nevraciam (TV film)
Horúčka
Pacho, hybský zbojník
Život na úteku
1974 Horali (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Otcova slnečnica (TV film)
Očovské pastorále
1971 Keby som mal pušku
1969 Generácia (TV film)
1968 Jasná záležitosť (TV film)
Stopy na Sitne

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (E06)
Inšpektor (E03)
O porozumení (E02)
další epizody (4)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
1982 Život bez konca (TV seriál)

Dokumentární

2000 Trnava-prvé slobodné kráľovské mesto (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace