foto

Peter Duncan

  • nar. 8.9.1964 (53 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V roce 1994 absolvoval australskou školu pro mediální vzdělávání Film, Television & Radio School. Jeho debut Děti revoluce se promítal na mnoha festivalech včetně Sundance, Moskvy a San Sebastiánu. Už tento snímek se mu podařilo obsadit australskými hereckými hvězdami, které následně přijaly role i v jeho dalších filmech. Ve filmu A Little Bit of Soul (1997) hrál Geoffrey Rush a Barbara Hersheyová ztvárnila hlavní ženskou roli v titulu Passion (1999). Po letech psaní se Duncan vrátil k režii filmem Nekončící nebe.

Zdroj: Febiofest 2008

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál) - scénář, původní scénář

Režijní filmografie

Filmy

2008 Valentine's Day (TV film)
2007 Nekončící nebe
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
1999 Passion
1998 Ďáblova duše
1996 Děti revoluce
1995 Bit of a Tiff with the Lord, A
1993 Obituary, The

TV seriály

2010 Rake (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše
1997 Lizzie je poklad

TV seriály

1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)

Dokumentární

2011 Guy Who Killed Paris Hilton, The

Producentská filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace