foto

Peter Duncan

  • nar. 8.9.1964 (56 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

V roce 1994 absolvoval australskou školu pro mediální vzdělávání Film, Television & Radio School. Jeho debut Děti revoluce se promítal na mnoha festivalech včetně Sundance, Moskvy a San Sebastiánu. Už tento snímek se mu podařilo obsadit australskými hereckými hvězdami, které následně přijaly role i v jeho dalších filmech. Ve filmu A Little Bit of Soul (1997) hrál Geoffrey Rush a Barbara Hersheyová ztvárnila hlavní ženskou roli v titulu Passion (1999). Po letech psaní se Duncan vrátil k režii filmem Nekončící nebe.

Zdroj: Febiofest 2008

Režijní filmografie

Filmy

2008 Valentine's Day (TV film)
2007 Nekončící nebe
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
1999 Passion
1998 Ďáblova duše
1996 Děti revoluce
1995 Bit of a Tiff with the Lord, A
1993 Obituary, The

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2012 Rake (TV seriál)
R vs. Fenton (S02E02)
R vs Mohammed (S02E01)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Marx (S01E02)
R vs Murray (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
2018 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 6 (S05E06)
Evans v Greene (S05E03)
další epizody (4)
2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (5)
2014 Mizera (TV seriál)
Man's Best Friend (E12)
Cannibal (E04)
Serial Killer (E01)
Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (4)
2012 Rake (TV seriál)
Greene (S02E08)
R vs. Turner (S02E05)
R vs Wooldridge & Anor (S02E03)
další epizody (4)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Tanner (S01E07)
R vs Chandler (S01E05)
R vs Marx (S01E02)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2014 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Rake (TV seriál)
Greene (S02E08)
Greene vs Hole (S02E07)
R vs Alford (S02E06)
další epizody (8)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Corella (S01E08)
R vs Tanner (S01E07)
R vs Langhorn (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ďáblova duše
1997 Lizzie je poklad

TV seriály

2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Rake (TV seriál)
Greene vs Hole (S02E07)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Tanner (S01E07)
1973 Oranges & Lemons (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)

Dokumentární

2011 Guy Who Killed Paris Hilton, The

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2014 Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Man's Best Friend (E12)
Remembrance of Taxis Past (E11)
další epizody (13)
Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Rake (TV seriál)
Greene (S02E08)
Greene vs Hole (S02E07)
R vs Alford (S02E06)
další epizody (8)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Corella (S01E08)
R vs Tanner (S01E07)
R vs Langhorn (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky