foto

Jeff Jur

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Inhumans (IMAX)
2015 Bessie (TV film)
2012 Bad Girls (TV film)
2009 House Rules (TV film)
2007 Deník zabijáka
2005 Mezi otci a syny (TV film)
2003 Na tenkém ledě (TV film)
2002 Moje tlustá řecká svatba
Poslední volání (TV film)
Skryté hlasy (TV film)
2001 Jízda do pekel
My first Mister
Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Panika
1998 Nevinný výlet
Texarkana (TV film)
1997 Poprvé za mřížemi (TV film)
Sám (TV film)
Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
V labyrintu smrti
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
Zooman (TV film)
1994 Ďábelská svůdkyně
It's Pat
1993 Family Prayers
Chycen při činu (TV film)
Oči z ložnice (TV film)
1992 Exploze
Kandidátka na první dámu (TV film)
1991 Ctižádost
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
1989 Cizinec v domě
Midnight Train to Moscow (TV film)
Velkofilm
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Hříšný tanec
Psanci
1986 Jak chutná černá
1985 Screen Test
Static
1978 Steady Rain, A

TV seriály

2017 Inhumans (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From the Cold (S01E08)
další epizody (9)
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
The Princess and the I.P. (S01E04)
The Trial (S01E03)
další epizody (5)
Westworld (TV seriál)
The Well-Tempered Clavier (S01E09)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Kali (S02E09)
Limbo (S02E08)
další epizody (10)
2014 Resurrection (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milovat a ctít (S06E04)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Ten starý Dexter (S08E11)
Sbohem, Miami (S08E10)
další epizody (12)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Ruth & Erica (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Vidíš to, co já? (S07E11)
Zodpovědní dospělí (S07E10)
další epizody (12)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
I'm Home (E10)
další epizody (4)
2010 Lone Star (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
další epizody (4)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
další epizody (9)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (9)
Invaze buranů (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
První služba (S01E01)
Invaze (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Před New Canaanem (S02E11)
Lincolnova dálnice (S02E09)
Damašek, Nebraska (S02E07)
další epizody (6)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Stržen hněvem (S01E10)
Lonnigan, Texas (S01E08)
další epizody (7)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace