foto

Gary Perez

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All About Nina
2015 Chapter & Verse
Delores & Jermaine (TV film)
2012 Widow Detective (TV film)
2008 S.E.R.E.
2007 Prachy mimo zákon
2002 Washington Heights
2001 Home Invaders
Třetí světová válka (TV film)
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1999 Na útěku...
Tavern, The
1998 Bury the Evidence
Side Streets
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Destination Unknown
Kopanec do hlavy
Lena's Dreams
1994 Crooklyn
Takhle se mi to líbí
Vraždící zbraň
1992 Just Another Girl on the I.R.T.

TV seriály

2020 Little America (TV seriál)
The Rock (E07)
Tommy (TV seriál)
There Are No Strangers Here (E02)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
Člověka poznáš podle jeho zármutku (S03E06)
Černá listina (TV seriál)
Bastien Moreau (č. 20): Závěr (S06E12)
Bastien Moreau (č. 20) (S06E11)
2018 Instinct (TV seriál)
Bye Bye Birdie (S01E10)
New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Poslední loď (TV seriál)
Obratník Raka (S05E04)
Most (S05E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remember Me Too (S19E24)
Remember Me (S19E23)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
První kazeta, první strana (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Casus Belli (S06E05)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Kdysi dávno (S06E12)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh's Girlfriend Is Really Cool! (S01E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Say Her Real Name (S02E17)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzkříšení (S04E21)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dámský gambit (S02E03)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Regrets, I've Had a Few (E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Věrní bojovníci (S01E04)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední soud (S02E01)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
2000 Madigan Men (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Double Down (S07E19)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Prince of Darkness (S03E08)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky