foto

Gary Perez

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Delores & Jermaine (TV film)
Chapter & Verse
2012 Widow Detective (TV film)
2008 S.E.R.E.
2007 Prachy mimo zákon
2002 Washington Heights
2001 Home Invaders
Třetí světová válka (TV film)
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1999 Na útěku...
Tavern, The
1998 Bury the Evidence
Side Streets
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Destination Unknown
Kopanec do hlavy
Lena's Dreams
1994 Crooklyn
Takhle se mi to líbí
Vraždící zbraň
1992 Just Another Girl on the I.R.T.

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 1, Side A (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Casus Belli (S06E05)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Kdysi dávno (S06E12)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Say Her Real Name (S02E17)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Masquerade (S02E03)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední soud (S02E01)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
2000 Madigan Men (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace