foto

Jaroslav Kotlant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1984 Lupa je tlustý sklo (TV film)
1983 Síť na bludičku (TV film)
Ďábel ví hodně (TV film)
1982 Hlavní výhra (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
Začalo to karafiátem (TV film)
1980 Hlas krve (TV film)
Panenka (TV film)
Už vám není dvacet, paní Bláhová (TV film)
Zločin na poště (TV film)
1979 Grandle (TV film)
Nebožtíci na bále (TV film)
1978 Prodaná babička (TV film)
Prášky (TV film)
Přání (TV film)
1977 Jablko a jeho strom (TV film)
1976 O Terezce a paní Madam (TV film)
1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam)

TV seriály

1984 Bambinot (TV seriál)
1981 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Odečítání (S02E07)
Procento hnisavých komplikací (S02E06)
Oponentura (S02E05)
další epizody (7)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Setkání (S01E13)
Srážka (S01E12)
Smíření (S01E11)
další epizody (13)
1971 Bakaláři (TV seriál)

TV pořady

1974 Enyky Benyky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace