foto

Juraj Predmerský

  • nar. 22.12.1957 (62 let)
    Senica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opus Číslo Osemnásť (studentský film)
2013 Ráno (studentský film)
2006 V tesnej blízkosti (studentský film)
1999 Zločin (TV film)
1998 Peniaze alebo život (TV film)
1997 Len treba chcieť
1996 Jaškův sen
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
1993 Eros a Psycha (TV film)
Mladé letá (TV film)
Výsluch (TV film)
1991 Havran (TV film)
Jediná (TV film)
1989 Jablonka (TV film)
Krajina Dživiben (TV film)
1988 Ja to vybavím (TV film)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)
Správca skanzenu
1987 Odborník na množiny (TV film)
1986 Poľovačka na otca (TV film)
1985 Hlupákovo šťastie (TV film)
1984 Ako premôcť vodníka (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Hlavolam pre Mocninu (TV film)
Hlúpa rozprávka (TV film)
Izba naivného deda (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Otec
Sokoliarova dcéra (TV film)
Čisté vody (TV film)
1980 Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Prvé lásky (TV film)
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Kamarátky
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Víno z Jerezu (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)
1978 Putička Li (TV film)
1968 Maroško (TV film)

TV seriály

2020 Hniezdo (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Prázdniny (TV seriál)
Novozélandská farma (S03E03)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Karma je svině! (S01E06)
2016 Poldové v akci (TV seriál)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)
Roky prelomu (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Nočná panika (E02)
další epizody (4)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)

Dokumentární

1989 História a činnosť Geologického ústavu Dionýza Štúra - vyp.
Majstrovstvá ČSSR v ryžovaní zlata '89 - vyp.

Divadelní záznam

1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1985 Medzivojnový muž (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky