foto

Göran Graffman

  • nar. 12.2.1931
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • zem. 18.11.2014 (83 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Borkmanns punkt
1999 Stora och små mirakel
1991 Kopplingen (TV film)
1990 Apelsinmannen
1989 Výslech (TV film)
1981 Proserpin (TV film)
Rasmus na cestách
1980 Jak se stát milionářem
1979 Margyt 2
1974 Purpurgreven (TV film)
1970 Reservatet (TV film)
1969 Ni ljuger
1966 Adamsson i Sverige
1964 A co všechny ty ženy
1963 Smutsiga händer (TV film)
Sällskapslek
1962 Siska - en kvinnobild
1960 I Arlanda by (TV film)

TV seriály

2009 Wallander (TV seriál)
Cellisten (S02E05)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
1986 Rasmus na cestách (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)

Režijní filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace