foto

John Harrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Residue
2009 Kniha krve
2008 Zapomenutá minulost (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2000 Dinosaurus
1995 Dárce neznámý! (TV film)
1990 Vzpomínky na vraždu (TV film)

TV seriály

2019 Creepshow (TV seriál)
The Companion / Lydia Layne's Better Half (E04)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Kidnapper (S07E07)
Horror in the Night (S07E05)
1994 Země 2 (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Pit (S06E07)
1988 Příšery (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kniha krve
2008 Zapomenutá minulost (TV film)
2005 Supernova (TV film)
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1995 Dárce neznámý! (TV film)
1990 Příběhy z temnot: Film

TV seriály

2019 Creepshow (TV seriál)
Night of the Paw / Times is Tough in Musky Holler (E05)
All Hallows Eve / The Man in the Suitcase (E03)
Gray Matter / The House of the Head (E01)
2018 Superstition (TV seriál)
Back to One (E11)
2017 Superstition (TV seriál)
Tangled Web (E05)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A srdce temnot (S01E08)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Broken Wing Job (S05E08)
The Real Fake Car Job (S05E07)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Grave Danger Job (S04E07)
The Hot Potato Job (S04E05)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gone Fishin' Job (S03E07)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Budu tě sledovat (S01E04)
1994 Země 2 (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Pit (S06E07)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Easel Kill Ya (S03E08)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Levitation (S01E20)
1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
I'll Give You a Million (S01E03)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Příběhy z temnot: Film
1985 Den mrtvých
1982 Creepshow
1980 Effects

TV seriály

1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Levitation (S01E20)
1984 Příběhy z temnot (TV seriál)
I'll Give You a Million (S01E03)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky