foto

Mike D

  • nar. 20.11.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fight For Your Right Revisited
2000 Beastie Boys: Video Anthology (video kompilace)
1994 Ciao L. A.
1988 Tougher Than Leather
1985 Krush Groove
1984 Over Exposed

TV seriály

2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
2003 Big Time (TV seriál)
Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Rock the House (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)
Peklo jsou ti druzí roboti (S01E09)

Dokumentární

2019 Shangri-La (TV seriál)
2013 Downloaded
Finding the Funk
Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records
2011 Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
2010 Catch My Disease
2007 Public Enemy: Welcome to the Terrordome
2006 Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí
2004 And You Don't Stop: 30 Years of Hip-Hop (TV seriál)
Jay-Z: Americký raper
Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
Retrosexual: The 80's (TV seriál) - a.z.
2003 The Work of Director Spike Jonze (video kompilace)
VH1 Goes Inside (TV seriál)
2002 Keep Your Eyes Open
2000 Beastie Boys: Live in Glasgow (koncert)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 Beastieography (TV film)
Free Tibet
1997 Behind the Music (TV seriál)
1994 Freaks, Nerds & Weirdos (TV film)
Legend of Dolemite, The
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Hudební videoklipy

2011 Don’t Play No Game That I Can’t Win (hudební videoklip)
Make Some Noise (hudební videoklip)
1998 Beastie Boys - Body Movin' (hudební videoklip)
1994 Beastie Boys: Sabotage (hudební videoklip)
1986 Beastie Boys - No Sleep Till Brooklyn (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Beastie Boys: Video Anthology (video kompilace)

Dokumentární

2010 Jean-Michel Basquiat: The Radiant Child
2006 Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí

Hudební videoklipy

2011 Make Some Noise (hudební videoklip)
1998 Beastie Boys - Body Movin' (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Hip-Hop Honors (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
1996 The Adam and Joe Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace