foto

Hanno Lentz

  • nar. 28.4.1965 (54 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Kirschblüten & Dämonen
Tatort - Spieglein, Spieglein (TV film)
Wenn Frauen ausziehen (TV film)
2018 In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2017 Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
Pozdravy z Fukušimy
2015 Už je tady zas
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
Štěstí
2011 Pomsta Kasandry (TV film)
2010 Die Friseuse
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
Mein Mann, seine Geliebte und ich (TV film)
2008 Hanami - čas kvetoucích třešní
2007 Alte Freunde (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2005 K3 - Kripo Hamburg: Fieber
2004 Kalter Frühling (TV film)
Männer wie wir
Princezna na útěku (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
Hotte im Paradies (TV film)
Moje dcera není vrah
2001 My Sweet Home
Místo činu - Volným pádem (TV film)
2000 Die Einsamkeit der Krokodile
Tolle Lage
1999 Beach Bikini Party
Bittere Unschuld (TV film)
1998 Sperling und der brennende Arm (TV film)
1996 Abendbrot
1995 Epistrefo amesos
1994 Parlez-moi d'amour

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
DNA (S01E05)
Die Illuminaten (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2001 Bella Block (TV seriál)
Schuld und Liebe (E10)
1996 Sperling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Das Gelände
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky