foto

Samantha Fox

  • nar. 15.4.1966 (52 let)
    Mile End, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 7 Cases
2004 Make My Day
2001 Goodness Gracious Me: Back Where They Came From (TV film)
2000 100 Greatest TV Moments from Hell (TV film)
1999 Zápas
1995 Rock Dancer
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
1992 Easy Reidar
1991 Samantha Fox: Just One Night
1987 Tři stupně horka
1985 Audience with Billy Connolly, An (TV film)

TV seriály

1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vítejte v 80. letech (TV seriál) - a.z.
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)
2003 I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
2000 Thanks for the Mammaries (TV film)
1998 Top Ten (TV seriál) - a.z.
1996 An Evening with Lily Savage (TV film)

TV pořady

2015 Tuurin kyläkauppias (TV pořad)
2010 Lamastalgia (TV pořad) - a.z.
The BRIT Awards 2010 (TV pořad)
2008 Come Dine with Me (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
Wife Swap (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Audience with the Spice Girls, An (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 One More Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1986 Joan Rivers: Can We Talk? (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace