foto

Leonard Stone

  • nar. 3.11.1923
    Salem, Oregon, USA
  • zem. 2.11.2011 (87 let)
    Encinitas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dorothy (TV film)
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2000 Blood Money (TV film)
1981 Americký pop
1980 Hardly Working
Špionem na pár dní (TV film)
1979 That's Life
1978 Deadman's Curve (TV film)
Other Side of Hell, The (TV film)
Zuma Beach (TV film)
1977 The Girl in the Empty Grave (TV film)
1975 The Runaways (TV film)
1974 Mame
Man From Independence, The
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Soylent Green
1972 Man, The (TV film)
1971 Pan Wonka a jeho čokoládovna
Terror in the Sky (TV film)
1970 Getting Straight
Miluji svojí ženu
Zig Zag
1969 Angel in My Pocket
1967 Man Called Dagger, A
The Big Mouth
1964 The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)
1958 Mugger, The

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Generálův osobní lékař (S05E21)
1976 Alice (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Alexander Zwo (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Architects of Fear (S01E03)
1962 Empire (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace