foto

Lucie Bokšteflová

  • nar. 1987
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucie Bokšteflová je absolventkou katedry scenáristiky a dramaturgie FAMU, kde kromě psaní autorských scénářů a adaptací spolupracovala s řadou režisérů na jejich cvičeních (např. Cagey Tigers režiséra Aramisova nominované v Cannes). Jako externí scenáristka a dramaturgyně spolupracuje s ČT a též se soukromými filmovými produkcemi.

Bioscop

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Chata na prodej
2015 Laputa
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Cagey Tigers (studentský film)

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsme na to sami (S13E04)
Zpátky do života (S13E03)
Viděl jsem anděla (S12E79)
další epizody (20)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Superman nikdy nespí (S12E30)
další epizody (18)
2012 Helena (TV seriál)
A do druhý nohy! (S02E11)
Vlasy (S02E09)
Oko bere (S02E04)
další epizody (4)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace