foto

Lucie Bokšteflová

  • nar. 1987
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucie Bokšteflová je absolventkou katedry scenáristiky a dramaturgie FAMU, kde kromě psaní autorských scénářů a adaptací spolupracovala s řadou režisérů na jejich cvičeních (např. Cagey Tigers režiséra Aramisova nominované v Cannes). Jako externí scenáristka a dramaturgyně spolupracuje s ČT a též se soukromými filmovými produkcemi.

Bioscop

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Chata na prodej
2017 Miluji tě modře
2015 Laputa
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Cagey Tigers (studentský film)

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsme na to sami (S13E04)
Zpátky do života (S13E03)
Viděl jsem anděla (S12E79)
další epizody (20)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Superman nikdy nespí (S12E30)
další epizody (18)
2012 Helena (TV seriál)
A do druhý nohy! (S02E11)
Vlasy (S02E09)
Oko bere (S02E04)
další epizody (4)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace