foto

Ernest Šmigura

  • nar. 17.6.1930
    Dolný Ohaj, Slovensko, Československo
  • zem. 26.7.2007 (77 let)
    Klasov, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jaškov sen
Jozef Mak (divadelní záznam)
1991 Dido (TV film)
1990 R.S.C.
Spomalený úder (TV film)
1989 Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Ulice bez mena
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1987 Vidiecka lady Mackbeth (TV film)
1985 Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Dovolenka na zotavenie (TV film)
Kirchhoffov zákon (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
1982 Krásna múdrosť (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Drotár (divadelní záznam)
Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
1980 Najatý klaun (TV film)
1979 Cnostný Metod
Frndolína (TV film)
Prerušená hra
Prvá vina odpustená (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
1977 Súkromná vojna
1976 Do posledného dychu
Pozor, ide Jozefína!
Rozdelení
1975 Brána k domovu (TV film)
Ešte sa nevraciam (TV film)
Horúčka
Život na úteku
1974 Cesta ženy
Sezam,otvor sa! (TV film)
Veľká noc a veľký den
Vír (TV film)
1973 Javorová fujarka (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
1970 Rozsudek
1968 Stopy na Sitne
Tři dcery
1965 Ľoška zlodej (TV film)
1961 Bratia

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace