foto

Erden Alkan

  • nar. 12.2.1941 (79 let)
    Giresun, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deliler
2017 Beyaz Balina
2015 Kriminálka Istanbul - Club Royal (TV film)
Kriminálka Istanbul - Realitní makléř (TV film)
Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky (TV film)
2014 Kriminálka Istanbul - Vražda v parku (TV film)
2013 Kriminálka Istanbul - Němý svědek (TV film)
Kriminálka Istanbul - Střet zájmů (TV film)
2012 Fetih 1453
Kriminálka Istanbul - Pokrevní pouto (TV film)
Kriminálka Istanbul - Tranzit (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Görünmeyen
Kriminálka Istanbul - Cena života (TV film)
2010 Kriminálka Istanbul - Dvojitý případ (TV film)
Kriminálka Istanbul - Smrt galeristy (TV film)
Şenlikname: Bir İstanbul Masalı
2009 Kriminálka Istanbul - Vraždy na Bosporu (TV film)
2008 Adems Sohn (studentský film)
Evet, beru si tě!
Kriminálka Istanbul - Svatyně smrti (TV film)
Svět je velký a záchrana kyne odevšad
2007 İstiklal: Akbaş Baskını (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
2003 Brána k nebesům
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
Lola + Bilidikid
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
1987 İnsan Avcıları
Şeytanın Oğulları
1986 Silah Arkadaşları
1973 Acı Yudum
Düşman
Felek
Gönülden Yaralılar
1972 Acı Sevda
Kaderin Pençesi
Kalleşler
Karaman'ın Koyunu
Karmen
Ustura Behçet
Ya Sev Ya Öldür
Ölüm Dönemeci
Örümcek
Üç Silahşörler
Üç Silahşörlerin İntikamı
1971 Asker Ahmet
Geldi Sevdi ve Vurdu
Hem Seviş Hem Dövüş
Her Kurşuna Bir Ölü
Zehir Hafiye
Ölmeden Tövbe Et
1970 Ölüm Emri

TV seriály

2018 Muhteşem İkili (TV seriál)
2017 Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Zalimler İçin Yaşasın Cehennem (S03E22)
İlahi Adalet (S03E15)
Hesap Günü (S03E14)
další epizody (6)
2016 Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Fetih İçin (S03E10)
Kutlu Zafer (S03E09)
İntikam Günü (S03E08)
další epizody (10)
2014 Yılanların Öcü (TV seriál)
2009 Hicran Yarası (TV seriál)
2008 Gazi (TV seriál)
Kollama (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
Zülfikar (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2007 Dicle (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kara İnci (TV seriál)
Pusat (TV seriál)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
2004 Mavi Rüya (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky