foto

Adolf Böhm

  • nar. 22.10.1926 (92 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1989 Evropa tančila valčík
1988 Stupne poražených
1987 Devět kruhů pekla
Hauři
1986 Bloudění orientačního běžce
Můj hříšný muž
Není sirotek jako sirotek
1985 Veronika
1984 Komediant
Oldřich a Božena
Všechno nebo nic
1983 Putování Jana Amose
Svatební cesta do Jiljí (TV film)
1982 Přeludy pouště
Revue na zakázku
1981 Křtiny
1980 Kluci z bronzu
Požáry a spáleniště
Temné slunce
1979 Božská Ema
Jak rodí chlap
1978 Radost až do rána
Čistá řeka
1977 O moravské zemi
Příběh lásky a cti
Zítra vstanu a opařím se čajem
1975 Osvobození Prahy
Otevři oči (TV film)
1974 Sokolovo
Zbraně pro Prahu
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Hvězda první velikosti (TV film)
1971 Babička
Mrtvý princ (TV film)
1969 Barometr (TV film)
Ecce homo Homolka
1968 Nejkrásnější věk
Pasťák
Spravedlnost pro Selvina (TV film)
Čas slunce a růží (TV film)
1967 Bolero (TV film)
Hoří, má panenko
Sedm žen Alfonse Karáska (TV film)
1966 Dobře placená procházka (TV film)
Flám
1965 Délka polibku devadesát
Intimní osvětlení
Konec velké epochy (TV film)
Lásky jedné plavovlásky
Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (TV film)
1964 Zpívali jsme Arizonu
1963 Kdyby ty muziky nebyly
Konkurs
Na laně
Černý Petr
1962 Objev na Střapaté hůrce
Vánice
1961 Plivník dlaždiče Housky
Tažní ptáci
1960 Případ Lupínek
Tři tuny prachu
1959 Ošklivá slečna
1958 Cesta zpátky
Muž mnoha tváří (TV film)
Zde jsou lvi
1957 Florenc 13,30
1956 Hrátky s čertem
Nezlob, Kristino
Platit, prosím!
1954 Na konci města
1953 Expres z Norimberka
Jestřáb kontra Hrdlička

TV seriály

1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1971 Pan Tau (TV seriál)
1970 Kamarádi (TV seriál)
Zloděj na ledě (S01E05)
Velká loupež (S01E04)
1969 Kamarádi (TV seriál)
Máme psa (S01E03)
Na stopě zločinu (S01E02)
Jak to začalo (S01E01)
1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

1962 Medailonograf Františka Filipovského
1959 Řetěz smrti
1958 Oldřich Nový
Půlhodinka s Ferencem
Saša Rašilov
1954 Čínské jaro

TV pořady

1968 Co nikdy nepochopím... (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Pas de quatre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace