foto

Carlo Allen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cable Guy
1990 Bílý palác
1983 Heartbreaker

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nový život (S01E01)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace