foto

Young-cheol Jang

  • nar. Jižní Korea

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Vagabond (TV seriál) (2019)

    - Jeong-woo Ha coby umělec, ano, opravdu mám na mysli umělce a to konkrétně malíře, pocitově ovlivněný autentickým německým expresionismem debutoval už v roce 2010. Od toho okamžiku se nebál velkých kroků a svoji práci, rok za rokem stále se rozrůstající, prezentoval na velkém množství veřejně přístupných výstav a uměleckých workshopů. Obraz, ten ošklivý na rudém pozadí, ten, o němž je řeč v souvislosti s jeho fiktivním tvůrcem Sung-hoon Kim, figurující v seriálové galerii a zapůjčený na popud scenáristické dvojice Kyeong-soon Jeong a Young-cheol Jang, pochází z umělcovy osobní galerie z roku 2018, na jehož pravém spodním rohu lze zaznamenat dokonce i hercův umělecký podpis. „Po odvysílání epizody jsme dostávali otázky na původ zmíněné kresby, a tak nebylo divu, že se vše dostalo na povrch poměrně záhy; někteří jej dokonce poznali. Herci jsme za jeho gesto samozřejmě velice vděční.“ (Conspi)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Vagabond (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)